ISO 27001-Certificaat behaald: iMA Contact waarborgt privacy!

ISO 27001-Certificaat behaald: iMA Contact waarborgt privacy!

Met immense trots en vreugde kondigen we aan dat wij als iMA Contact een nieuwe mijlpaal hebben bereikt: het ISO 27001-Certificaat! Dit certificaat vormt een krachtige bevestiging van onze toewijding aan gegevensbeveiliging op het hoogste niveau, en versterkt onze status als een internationaal gewaardeerd bedrijf.

Maar wat houdt de ISO 27001-Certificering nou precies in? Hoe zal dit van invloed zijn op jou als gewaardeerde partner, of als iemand die overweegt om met ons samen te werken? En hoe zal dit onze klantenservice-diensten naar nieuwe hoogten tillen?

Wat is ISO 27001 en waarom is het belangrijk?

Het ISO 27001-Certificaat is een waardevolle erkenning, een bewijs van de inzet voor gegevensbescherming en informatiebeveiliging volgens internationaal erkende normen. Dit gerespecteerde keurmerk wordt toegekend aan bedrijven die zich inzetten voor de hoogste normen op dit gebied, waarbij gegevens met maximale zorg en vertrouwelijkheid worden behandeld.

Met het behalen van dit certificaat, tonen wij als iMA Contact aan dat de privacy van onze gegevens een topprioriteit is. We streven niet alleen naar, maar handelen ook volgens de strikte regels en voorschriften van deze beveiligingsnormen. Deze certificering vormt een mijlpaal in ons traject en draagt een immense meerwaarde met zich mee, die we met gepaste trots delen.

Wat betekent het ISO 27001-Certificaat voor iMA Contact?

Het ISO 27001-Certificaat erkent onze inzet voor gegevensbescherming en versterkt ons vermogen om hoogwaardige diensten te leveren, terwijl we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens waarborgen. Hieronder vind je een overzicht van de opmerkelijke voordelen die dit certificaat met zich meebrengt:

Verhoogd vertrouwen

Met het ISO 27001-Certificaat houden we gegevens altijd veilig, waardoor jij als partner met volle overtuiging kunt vertrouwen op onze diensten. We beschermen jouw gegevens tegen ongeoorloofde toegang, verlies of misbruik. In een tijdperk waarin gegevensbescherming en privacy-kwesties steeds meer aandacht krijgen, is de vertrouwelijkheid van jouw informatie onze hoogste prioriteit.

Verbeterde kwaliteit

De kern van onze dienstverlening is tevreden klanten. Het ISO 27001-Certificaat versterkt ons vermogen om betrouwbare en veilige diensten aan te bieden, wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van onze klanten. Bovendien kunnen we door gestroomlijnde processen en heldere richtlijnen voor gegevensbeheer onze diensten met meer efficiëntie leveren, zonder af te doen aan de veiligheid.

Wettelijke naleving

Het ISO 27001-Certificaat bewijst dat we voldoen aan de strengste internationale normen voor gegevensbeveiliging, waardoor we gemakkelijker kunnen voldoen aan relevante wet- en regelgeving.

Onze toewijding aan gegevensbeveiliging gaat door

Het behalen van het ISO 27001-Certificaat is geen eindpunt, maar het begin van een voortdurende reis van verbetering. Bij iMA Contact blijven we toegewijd aan het waarborgen van de vertrouwelijkheid en veiligheid van de gegevens van onze partners en klanten. Dit certificaat moedigt ons aan om voortdurend uit te blinken in klantenservice. Onze drive om steeds beter te worden, om onszelf elke dag te overtreffen, wordt door het ISO 27001-Certificaat alleen maar versterkt.

De geldigheid van onze certificaat is te verifiëren via de officiële website van DQS Global, met het certificaatnummer “31302235 ISMS13”. De geldigheidsduur bedraagt 3 jaar. Na 3 jaar worden wij opnieuw gekeurd door een onafhankelijke partij. Jaarlijks wordt er ook een interne audit uitgevoerd om te verifiëren of we nog steeds aan alle vereisten voldoen.

iMA Contact ISO 27001 Active
Geldigheid iMA Contact ISO 27001 Certificaat

Een toekomst vol groeimogelijkheden, samen met iMA Contact

iMA Contact is een toonaangevend contactcenter dat gedurende vele jaren talloze bedrijven heeft bijgestaan met hun klantenservice, variërend van kleine ondernemingen tot grote internationale organisaties. Onze inzet voor het opbouwen van sterke, langdurige relaties en het leveren van topkwaliteit diensten, laat ons uitblinken in de complexe en snel veranderende zakelijke wereld van vandaag. En met het behalen van het ISO Certificaat wordt onze betrouwbaarheid als partner verder versterkt.

Dus, heb jij hulp nodig met je klantenservice en overweeg je om het uit te besteden aan een externe, betrouwbare partij? iMA Contact staat voor je klaar! Laten we samen jouw klantenservice naar nieuwe hoogten tillen en je klanten laten stralen van geluk.

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor alle operationele klantenservice-activiteiten, zoals werving, selectie & training van medewerkers, apparatuur, beveiligingssystemen, administratieve processen en meer. Besteed je klantenservice uit aan ons, en focus op de groei van je bedrijf!

Bij iMA Contact is veiligheid en vertrouwen geen belofte, maar een garantie!

Get in Touch

Meer weten over het uitbesteden van je klantenservice, antwoordservice, Telemarketing of Live Chat?

Contact