Werken in Turkije – Wat je allemaal moet weten

Werken in Turkije met iMA Contact

Dit zal een reeks blog artikelen zijn die één voor één zullen wijzen op de meest belangrijke aspecten van werken in Turkije. Ons doel is om jouw genoeg te leren zodat je de juiste oordeel hebt over het werken in Turkije, en misschien zelfs overtuigt wordt en dat éne stap maakt naar een nieuw avontuur! In dit blogreeks zullen we het onder meer hebben over hoe je een baan vindt in Turkije, wat je allemaal moet regelen om te kunnen werken in Turkije, wat de werktijden zijn, hoeveel je kan verdienen en algemene informatie over een aantal steden.

Werken in Turkije, wel of niet doen?

Voordat je gaat solliciteren op een baan in het buitenland wil je natuurlijk weten hoe de werkcultuur daar is. Zoals je zelf al zou verwachten zijn er een aantal verschillen met het werken in Nederland.

Wonen en werken in Turkije moet je niet verwarren met een zonvakantie. Het is een hele andere ervaring dan wanneer je op vakantie bent in een badplaats.

Wanneer je op vakantie gaat naar Turkije heb je als Nederlander een visum nodig en om te werken in Turkije heb je nog een werkvergunning nodig. Er zijn verschillende werkvergunning beschikbaar dat het mogelijk maakt om te werken in Turkije. in onze blog reeks gaan we hier dieper op in om alle mogelijke opties in kaart te brengen.

Werken in Turkije heeft daarnaast degelijk zijn voordelen. De levensonderhoudskosten zijn lager dan in Nederland, en het klimaat is een stuk aangenamer (in de winter wat minder dan :D). Let wel op de regionale verschillen. In grote steden is het levensonderhoud veel duurder dan in de kleinere steden.

In onze blogreeks “Werken in Turkije” gaan we dieper in op deze onderwerpen. Dus, hou deze blogreeks in de gaten!

Volg onze blog – Werken in Turkije

Hieronder volgen updates van de blogs. Lees meer over werken in Turkije. Alle informatie dat je nodig hebt voor je nieuwe avontuur:

Meer informatie over werken in Turkije?

Heb je een specifieke vraag over werken in Turkije? Neem dan contact met ons, wij helpen je graag. iMA Contact heeft met 17 jaar ervaring in Marketing en Sales, en 9 jaar actief te zijn als ondernemer in Turkije, de nodige kennis en ervaring opgedaan om jou te steunen bij een nieuw avontuur in Turkije!

Get in Touch

Kom gerust langs tijdens een van onze open dagen. Zo krijg je een beeld over de werksfeer en weet je wat jou te verwachten staat als callcenter medewerker.

Contact

Deel dit met je vrienden