Telefonisch Adviseur – Werken in Turkije

Vacature Telefonisch Adviseur | Full Time | Konya, Eskişehir, Nazilli, Denizli, Ankara – Turkije

Voor onze vestiging in Konya, Eskişehir, Denizli, Nazilli en Ankara zoeken wij enthousiaste Telefonische Adviseurs. Spreek je graag met mensen en wil je ook werken in Turkije met Nederlandse, Belgische en Franse collega’s, meld je dan aan bij iMA Contact en ga aan de slag als Telefonisch Adviseur.

Je gaat aan de slag voor één van onze outbound en inbound projecten.  De eerste week word je intensief ingewerkt door één van onze teamleiders zodat je gelijk al een goed begin kunt maken. De teamleiders ondersteunen je bij gesprekken wanneer dat nodig is. Regelmatig worden er trainingen ingepland om jouw communicatie en salesvaardigheden aan te scherpen.

iMA Contact - Your Tone Of Voice

Onervaren in Telemarketing? Geen Probleem

Heb jij geen ervaring in Telemarketing? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Voor deze functie is ervaring niet vereist. Wij bieden je de kans om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Met 17 jaar ervaring in marketing en sales hebben wij de nodige kennis en expertise opgebouwd om jou op te leiden tot een volwaardig callcenter agent.

Ons team bestaat uit collega’s die vanuit Nederland, België of Frankrijk zijn geëmigreerd naar Turkije.

Voordelen van werken bij iMA Contact

Werken bij iMA Contact heeft zo zijn voordelen. Wij hechten waarde aan het welzijn van onze medewerkers. Zo willen wij dat onze medewerkers zich bij ons thuis voelen en de werkzaamheden met plezier uitvoeren.

 • Iedere maand mooie incentives
 • Aantrekkelijke bonussen bovenop je salaris!
 • Stap binnen in een informele, motiverende werksfeer
 • Ontvang trainingen en coaching van onze sales experts
 • Voor iedereen is er ruimte om door te groeien
 • Elke werkdag warme maaltijd!

Werken bij iMA Contact

Wij werken anders dan het gemiddelde callcenter. iMA Contact biedt je een uniek omgeving om je professionele vaardigheden te ontwikkelen terwijl je enkele toonaangevende organisaties vertegenwoordigt.

Solliciteren

Jouw profiel ziet er zo uit

Voor de functie van Telefonisch Adviseur in Turkije zoeken wij het volgende profiel:

 • Je bent 18 jaar of ouder
 • Communicatief ben je vaardig, je hebt een vlotte babbel
 • Stress is iets waar jij tegen bestand bent
 • ’s Morgens vroeg of ’s avonds laat, als het om verkopen gaat ben je vol energie!
 • Je hebt doorzettingsvermogen

Kan jij jezelf vinden in deze punten? Sluit je dan aan bij ons team!

Doorgroeimogelijkheden

iMA Contact is continu aan het doorgroeien. Samen met het bedrijf heb jij ook de mogelijkheid om door te groeien, zowel financieel als in functie. Onze teamleiders zijn ook ooit bij ons begonnen als een callcenter agent.

Blijf je toch liever de “Tone of Voice” van iMA Contact als agent werken, geen probleem. Wij zijn flexibel en denken graag mee met onze collega’s

Voor kandidaten die niet woonachtig zijn in Konya, Eskişehir, Denizli, Nazilli of Ankara bieden wij de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Solliciteren

Solliciteer op deze vacature door de onderstaande formulier in te vullen.

Wegens veel aanmeldingen hebben volledig ingevulde formulieren prioriteit. Vul de velden daarom zo volledig mogelijk in.  Ik ga akkoord met de Privacy- en cookie verklaring. iMA Contact mag de ingevulde gegevens bewaren en contact met mij op nemen. Geen zorgen wij gebruiken de gegevens alleen voor de aangegeven doeleinden.*

  Liever bellen? Neem contact met ons op:
  Turkije: +90 (0) 543 323 68 37