Onze Services

Inbound Oplossingen

Flexibele en complete inbound telefonie oplossingen

Outbound Oplossingen

Efficiënt vermarkten van jouw dienstenverlening

Online Services

Persoonlijke interactie met je klanten via digitale media

Kwalitatief klantcontact begint hier

iMA Contact beschikt over de benodigde ervaring en expertise om de inbound, outbound en online services van je over te nemen. Een grote of kleine onderneming, het maakt niet uit. Onze medewerkers worden getraind volgens jouw wensen en instructies, zodat ze alle ins en outs van je onderneming kennen.

Door je klantenservice aan ons uit te besteden ben je verzekerd van optimale klantbeleving en onderscheid je jezelf ten opzichte van je concurrentie. Blink uit met iMA Contact!

17 Jaar Ervaring

20+ Partners

100+ Medewerkers

5 Talen

Geef je klanten de waarde die ze verdienen

Get in Touch

Was wir füreinander bedeuten, können wir herausfinden in ein persönliches treffen oder online.

Maak direct een afspraak

Veelgestelde Vragen

Bij een antwoordservice worden inkomende telefoongesprekken opgenomen en vragen beantwoord. Een klantenservice omvat daarentegen het volledige proces waarin een klant geholpen wordt. Denk aan het oplossen en archiveren van klachten, het verstrekken van informatie, het registreren van nieuwe klanten en het aannemen van bestellingen.

Onze medewerkers maken gebruik van belscripts om de telefoongesprekken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Deze belscripts zijn volledig aan te passen aan de eisen van het project. Samen zorgen we voor een effectief en efficiënt belscript.

Nee, bij ons zit je niet gelijk vast aan een jaarcontract. In overleg met jou bepalen we samen de uitbestedingstermijn.

Jazeker! Bij ons geldt er een proefperiode van 1 tot 3 maanden. Tevreden met onze service? Dan bespreken we samen hoe lang je je klantenservice wilt uitbesteden.

Wij houden rapportages bij van onze telefoongesprekken en verwerken deze direct in jouw systeem. Zo ben jij altijd up-to-date van de stand van zaken.

Onze medewerkers worden getraind volgens jouw wensen en instructies. Zodra een klant jou belt, wordt hij/zij direct doorgeschakeld naar iMA Contact (deze doorschakeling is niet hoorbaar). Onze medewerker ziet dan alle gegevens op het scherm en spreekt de klant op een professionele en vriendelijke manier; net als hoe jij je klanten te woord zou staan. Jouw klanten zijn onze klanten, daarom zeggen we: wij zijn de verlengstuk van jouw onderneming.

Afhankelijk van technische aspecten zoals telefoonnummer overname, doorschakeling etc. kunnen wij binnen 2 tot 4 weken na overeenstemming starten met de diensten.

Bij één of meerjarige contracten hanteren wij een opzegtermijn van 2 maanden.

Dit verschilt per project. De prijs hangt af van de wensen en eisen van het project en hoe lang het opzetten ervan zal duren. De kosten kunnen oplopen tot maximaal 900 euro.