Diensten

Met 15 jaar ervaring in de marketing en callcenter wereld is iMA Contact een ervaren contactcenter altijd strevend naar ontwikkeling en groei. iMA Contact is “Your Tone of Voice” als het aankomt op Klantenservice en Telemarketing. We nemen graag uw klantenservice, inbound / klantcontact, agendaplanning en outbound calls over zodat u de focus kunt leggen bij de kernactiviteiten van uw organisatie. iMA Contact is altijd op zoek naar nieuwe opdrachten waar zowel wij als uw organisatie van gaat groeien.

  • 15 jaar ervaring in marketing en communicatie
  • Gevestigd in Turkije
  • +50 Adviseurs
  • Spreekt 5 talen

Inbound - Outbound Solutions

Wij nemen al uw binnenkomende telefoongesprekken over en zijn uiteraard van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar, óók in het weekend. Proffessionele telemarketeers van IMA Contact worden getraind en opgeleid om uw product(en) of dienst(en) succesvol over te brengen aan uw potentiële klanten.

Agendaplanning

De agenda's van uw buitendienst of accountmanagers worden zeer efficiënt door ons ingepland. De kwaliteit van de afspraken staat daarbij centraal.

Retentie

Wij nemen al uw binnenkomende telefoongesprekken over en zijn uiteraard van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bereikbaar, ook in het weekend.

+50

Adviseurs

+100%

Positieve energie

5

Talen

2

Vestigingen