fbpx

Direct Sales

Het werven van nieuwe klanten is voor veel bedrijven een constante uitdaging. De consument wordt dagelijks vanuit verschillende media benaderd. Veel van deze benaderingen gebeuren door de advertentiemarkting, reclame(folders), e-mails en per telefoon.

Om dichtbij uw potentiele klant te komen en om echt met hen in contact te komen hebben wij een gedreven team van buitendienst medewerkers voor u klaar staan. Deze medewerkers hebben het verkopen in hun bloed zitten en zien iedere ontmoeting als een kans om voor u een nieuwe, loyale klant te werven. Een echt gesprek, een echte handdruk, een echte handtekening en dus voor u, een echte nieuwe klant!

Door onze persoonlijke presentatie van uw dienst of product, zijn wij professioneel en kundig op het gebied van direct sales. Wij zijn in staat uw potentiële klant Face-To-Face te benaderen en dusdanig te enthousiasmeren om uw dienst direct via ons af te nemen. Wij werken volledig digitaal zodat wij de administratieve afhandeling transparant, efficiënt en nagenoeg foutloos kunnen uitvoeren voor u. Indien gewenst kunnen wij dit rechtstreeks in uw eigen systemen verwerken.

+50

Adviseurs

+100%

Positieve energie

5

Talen

3

Vestigingen