Inbound – Outbound

Inbound

Om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, is optimale bereikbaarheid van groot belang. Klanten die telefonisch contact met u opnemen, wilt u zo goed en zo snel mogelijk van dienst zijn. Maar soms bent u zelf even niet bereikbaar, of u kunt de stroom van telefoongesprekken met uw huidige bezetting niet aan. De ervaren agents van IMA Contact helpen u met deze Inbound telefonie. Wij nemen al uw binnenkomende telefoongesprekken over en zijn uiteraard van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar, óók in het weekend.

Ook beantwoordt onze servicelijn alle vragen van klanten op een professionele en adequate manier, zoals u zelf ook uw klanten te woord zou staan. Onze agents worden getraind om alle ins en outs van uw bedrijf te kennen, om zo de telefoongesprekken optimaal te kunnen verwerken. Het aannemen van bestellingen, het doorvoeren van wijzigingen van bestellingen en het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld de levering, wordt door ons verzorgd en direct in uw eigen systemen verwerkt. Zo heeft u daar geen omkijken naar en bent u toch altijd zelf ook helemaal bij over de actuele stand van zaken.

Outbound

Telemarketing is immers nog steeds de meest effectieve verkoopmethode. Bedrijven gebruiken uitgaande oproepen om verkoopkansen te ontdekken en bedrijfsinformatie te verspreiden. Dankzij geautomatiseerde uitgaande oproepen zijn wij een krachtig wapen met onze teams om u klanten proactief te benaderen en campagnes efficiënt uit te voeren. Wij hebben veel ervaring met het telefonisch verkopen van producten. Denk hierbij aan het terugwinnen van oud abonnees of adviseren van nieuwe abonnementen en producten. Proffessionele telemarketeers van IMA worden getraind en opgeleid om uw product of dienst succesvol met een optimale conversie over te brengen aan uw potentiële klanten.

+50

Adviseurs

+100%

Positieve energie

5

Talen

2

Vestigingen