Privacy- en cookieverklaring

Versie 2.0

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20-11-2018.

AVG/GDPR ready 2018

Via de diensten van imacontact.com worden gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Persoonsgegevens worden door IMA Contact zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

IMA Contact geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69108455 is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Gegevens die door de gebruiker worden verstrekt worden door worden verstuurd door een beveiligde verbinding.

Wij zijn ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten we weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Persoonsgegevens

Bij het gebruik maken van onze diensten laat je persoonlijke gegevens achter bij ons. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de deelnemer toestemming aan IMA Contact om persoonsgegevens van de deelnemer voor de volgende doeleinden te gebruiken:

  • Het aanbieden van haar diensten met betrekking tot de werving van personeel
  • Telefonisch benaderen van de deelnemer bij een sollicitatie
  • Via email benaderen voor het afronden van sollicitaties
  • Via email benaderen voor promoties
  • Toezenden van email nieuwsbrieven van IMA Contact. Voor nieuwsbrieven vragen we vooraf expliciet toestemming aan de deelnemer.
  • Het verwerken van informatieaanvragen via de contactformulier, social media of telefonische benadering.

De volgende gegevens worden door ons opgeslagen voor het afhandelen van de aanvragen (sollicitatie of overige informatie via de contactformulieren op de website):

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Mobiel nummer
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • CV – als bijlage

Bewaartermijn gegevens

Zo lang een deelnemer aangemeld blijft bij IMA Contact en zijn diensten worden zijn persoonsgegevens bewaard.

Bij sollicitaties via de website onthouden we op welke vacatures je hebt gereageerd. Dit doen we om te zorgen dat je jouw verhaal niet twee keer hoeft te vertellen. Ook als je niet onze collega wordt onthouden we deze gegevens, want misschien word je in de toekomst wel onze collega. Je persoonsgegevens worden daarom maximaal 1 jaar na afloop van je sollicitatieperiode bewaart.

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Onder kop “cookies” zijn de bewaartermijnen voor cookies opgesomd.

Verstrekking data aan derden

Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Wanneer er op deze buttons worden gedrukt worden er gegevens doorgegeven aan deze social mediadiensten (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn). De beheerders van deze diensten verzamelen dan je persoonsgegevens. Wij hebben geen invloed op deze diensten, daarom raden we je aan om de privacyverklaring van de genoemde social mediadiensten te lezen.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Volgens de wet mogen wij direct cookies op je computer opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we een toestemming van je nodig.

Tracking Cookies

Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van jouw onlinegedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je is.

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaar te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website in te schakelen. De website kan niet goed functioneren zonder deze cookies.

Naam Geplaatst door Vervaldatum Doel Type
PHPSESSID imacontact.com Sessie Noodzakelijk sessie om de bezoeker te kunnen identificeren. Houdt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij. HTTP
Voorkeur

Voorkeurscookies stellen een website in staat om informatie te onthouden die de manier waarop de website zich gedraagt of uiterlijk verandert, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waarin u zich bevindt.

Geen cookies op dit moment

Statistieken

Statistiekencookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met hun websites door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Naam Geplaatst door Vervaldatum Doel Type
__utmb Google Analytics 30 minuten Registreert een tijdstempel met het exacte tijdstip waarop de gebruiker de website heeft bezocht. Gebruikt door Google Analytics om de duur van een websitebezoek te berekenen. HTTP
__utmt Google Analytics 10 minuten Wordt gebruikt om de snelheid van aanvragen naar de server te regelen. HTTP
__utmc Google Analytics Sessie Gebruikt om de duur van een websitebezoek te berekenen. Registreert de exacte tijdstip waarop de gebruiker de website verlaat. HTTP
__utma Google Analytics 2 jaar Bewaart het aantal bezoeken (voor elke bezoeker), het tijdstip van het eerste bezoek, het vorige bezoek en het huidige bezoek HTTP
__utmz Google Analytics 6 maanden Registreert of de bezoeker afkomstig was van een zoekmachine (en zo ja, het gebruikte zoekwoord), en op welke link er wordt geklikt. HTTP
Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites bij te houden. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller zijn voor uitgevers en externe adverteerders.

Geen cookies op dit moment

Niet geclassificeerd

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

Geen cookies op dit moment

Transparantie

Met dit privacy- en cookie beleid proberen wij duidelijkheid en transparantie te bieden. Onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je als deelnemer bepaalde rechten jegens IMA Contact als verwerkingsverantwoordelijke. Indien je wenst je gegevens in te zien, wijzigen of verwijderen neem dan contact met ons. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 085 007 1001.

Gegevens inzien, wijzigen en/of verwijderen

Neem contact met ons op wanneer je je gegevens wilt inzien, wijzigen. Indien gewenst kan je een aanvraag doen om al je gegevens uit ons systeem te verwijderen. Je wordt dan automatisch afgemeld van onze diensten.

Rechten

Als deelnemer heb je de volgende rechten:

Recht op inzage

Je hebt recht op inzage in of en zo ja welke persoonsgegevens wij van je verweken.

Recht op wijziging

Indien je persoonsgegevens die wij van jou bewaren onjuist of onvolledig zijn, kan je ons vragen om je persoonsgegevens te corrigeren of aan te vullen.

Recht op verwijderen van gegevens

Je hebt recht om je persoonsgegevens te verwijderen wanneer;

  • De gegevens niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor zij verzameld zijn
  • Je toestemming voor de verwerking intrekt (en er geen andere rechtsgrond voor de verwerking is)
  • Je gegrond bezwaar maakt tegen de verwerking van je persoonsgegevens
  • De persoonsgegevens onrechtmatig verwerkt zijn
  • Dit op grond van een wettelijke bepaling is vereist is of
  • De persoonsgegevens verzameld zijn in het kader van een zogenaamde dienst van de informatiemaatschappij
  • In sommige gevallen is het niet mogelijk om je persoonsgegevens te wissen, bijvoorbeeld wanneer er een wettelijke plicht voor IMA Contact geldt om de gegevens te bewaren, wanneer de gegevens nodig zijn om uitvoering te kunnen geven aan een overeenkomst met u (bijvoorbeeld het afhandelen van een contract) of wanneer het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie in een concreet geval zwaarder zou moeten wegen
Recht op beperking van de verwerking

Je hebt het recht om een beperking te vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens

Recht op dataportabiliteit (overdragen van gegevens)

Je hebt het recht om je persoonsgegevens die je aan ons hebt verstrekt, te ontvangen in een gestructureerd formaat (xl(s)/csv) en je persoonsgegevens door te geven aan een derde partij naar keuze.

Bezwaar tegen verwerking

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens vanwege een specifieke situatie verband houdende reden. In dat geval zal een belangenafweging plaatsvinden met inachtneming van je situatie. Je hebt altijd het recht om een klacht in te dienen bij IMA Contact of bij de Nederlandse toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Actualiteit

Deze privacy en cookieverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy en cookieverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy en cookieverklaring te raadplegen. Meest recente versie van de privacy en cookieverklaring van imacontact.com zal op deze pagina gepubliceerd worden.

Vragen en feedback

Wij controleren regelmatig of we aan de huidige privacy en cookie beleid voldoen. Als je vragen of feedback hebt over de privacy en cookieverklaring kan je contact met ons opnemen:

Team IMA Contact

T: 085 007 1001

E: [email protected]

+50

Adviseurs

+100%

Positieve energie

5

Talen

3

Vestigingen