Agendaplanning

iMA Contact is #YourToneOfVoice in Agenda Planning (afspraken maken). De agenda’s van uw buitendienst of accountmanagers worden zeer efficiënt door ons ingepland. De kwaliteit van de afspraken staat daarbij centraal.

Via een belactie plannen we de agenda van uw vertegenwoordigers. Vooral de niet-actieve of voormalige klanten vormen een zeer kansrijke doelgroep.

Hoe onderscheidt u zich van uw concurrenten? Wie is de doelgroep? Wat willen uw potentiële klanten en wat is uw propositie? Op basis van al die gegevens maken we het belscript en selecteren we de geschikte agents. Gedurende de campagne monitoren we continu de gesprekken en resultaten. En mocht het nodig zijn, dan doen we u suggesties voor aanpassingen.

Doordat onze agents niet voor een bonus werken, voorkomen we oversell: elke afspraak is ook echt een kansrijke lead. Verder houden we bij het inplannen van de agenda rekening met de afstanden die een vertegenwoordiger moet afleggen en zorgen we voor de meest efficiënte route.

Uiteraard monitoren we alle afspraken nauwgezet. Eventuele annuleringen werken we direct bij in de agenda en proberen we om te zetten naar een nieuwe afspraak. Ook nemen we continu de kwaliteit van de gemaakte afspraken met u door om verbetering te brengen voor uw lopende campagne?

We zetten die informatie om in een heldere rapportage. Zo kunt u aan de hand van bruikbare verkoopinformatie kansrijke nieuwe acties opstarten of later kansrijke prospects opnieuw laten contacten.

Hebben we een klik?

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Referenties Contact