Outbound oplossingen

Als onderneming wil je zoveel mogelijk klanten bereiken, maar bellen naar klanten en partners kan een hele dagtaak zijn. iMA Contact helpt je hier graag mee. Wij benaderen jouw (potentiële) klanten op een proactieve manier en zorgen ervoor dat je product en/of dienst succesvol (en met optimale conversie) wordt overgebracht. Hierbij kun je denken aan het telefonisch verkopen van producten, terugwinnen van oud abonnees en het adviseren van nieuwe abonnementen. Bij ons kun je ook terecht voor agendaplanningen.

B2C Telemarketing

Met B2C (Business to Consumer) Telemarketing zorg je voor telefonisch verkoop van je product en/of dienst. Een vriendelijke telefoonstem is hierin onmisbaar. Onze agents focussen zich vooral op de beleving van de klant en denken actief mee over eventuele verbeteringen in klantervaringen.

B2B Telemarketing

Met B2B (Business to Business) Telemarketing breng je jouw product en/of dienst succesvol over aan bedrijven. Onze agents zijn vriendelijk en professioneel en voeren graag waardevolle gesprekken met jouw doelgroep.

Agendaplanning

Het inplannen van kwalitatieve afspraken kan een tijdrovende klus zijn, maar is erg belangrijk voor de continuïteit en stroom aan nieuwe klanten voor je onderneming. Het is daarom verstandig om dit uit te besteden aan een externe partij. iMA Contact zorgt voor efficiënte agendaplanningen van jouw buitendienst of accountmanagers, waarbij de kwaliteit van de afspraken centraal staat.

Get in Touch

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Maak direct een afspraak