B2B Telemarketing

Onze outbound oplossingen:

Bij B2B Telemarketing gaat het om de telefonische verkoop van jouw product of dienst aan andere bedrijven. Als ondernemer wil je zoveel mogelijk klanten bereiken en je product proberen te verkopen. Maar dit kan je veel tijd en energie kosten en daardoor je interne activiteiten mogelijk belemmeren. Dat wil je natuurlijk niet.

Wij hebben jarenlange ervaring in telemarketing en zorgen ervoor dat je geen (potentiële) klant meer mist. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen, overtuigingskracht en een vriendelijke stem aan de telefoon zorgen onze professionele telemarketeers voor optimale sales. Onze service is bovendien volledig af te stemmen op de behoeften van jouw onderneming.

Hoe werkt het?

1

Je meldt je aan voor onze B2B Telemarketing.

2

Wij nemen contact met je op voor een kennismaking en leggen je uit hoe wij te werk gaan; onze ervaring, hoeveel medewerkers we tot onze beschikking hebben, welke technieken wij gebruiken om klanten te overhalen etc…

3

Jouw klanten worden benaderd door onze professionele telemarketeers die goed weten hoe ze een product of dienst moeten verkopen.

4

Jij maakt je geen zorgen meer om jouw B2B Telemarketing en richt je op de interne zaken van je bedrijf.

Ready for a boost in sales?

Get in Touch

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Maak direct een afspraak