Retentie

U heeft er zorgvuldig voor gezorgd dat u nieuwe klanten werft, hen de juiste service verleend en van goede dienstverlening voorziet. Maar dan komt er een moment dat uw klant elders een overeenkomst aan wenst te gaan en de overeenkomst met u wil verbreken. Om dit te voorkomen hebben wij voor u een team van gedreven medewerkers beschikbaar om uw klanten voor u te behouden.

Retentie is een bijzondere tak van sport. Onze medewerkers worden speciaal getraind om deze ‘sport’ zo goed mogelijk te beoefenen.

Om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, is optimale bereikbaarheid van groot belang. Klanten die telefonisch contact met u opnemen, wilt u zo goed en zo snel mogelijk van dienst zijn. Maar soms bent u zelf even niet bereikbaar, of u kunt de stroom van telefoongesprekken met uw huidige bezetting niet aan. De ervaren agents van iMA Contact helpen u met deze Inbound telefonie. Wij nemen al uw binnenkomende telefoongesprekken over en zijn uiteraard van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar, óók in het weekend.

De agent verwerkt de afhandeling van de overeen gekomen afspraken direct in uw eigen systemen. Zo heeft u daar geen omkijken naar en bent u toch altijd zelf ook helemaal bij over de actuele stand van zaken.

Hebben we een klik?

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Referenties Contact