iMA Contact – 16 jaar ervaring

iMA Contact is met 16 jaar een ervaren marketing bedrijf dat zich richt op potentiële, bestaande en nieuwe klanten. Onze adviseurs zijn Nederlands, Vlaams, Duits, Frans, Engels en Turks sprekend, met wie wij onze diensten aanbieden in zowel Nederland, België, Duitsland als Turkije.

Wij bieden ondersteuning bij het opbouwen van een nog sterkere relatie met uw klanten. Kwaliteit van het klantencontact staat hierbij voorop. Wij onderhouden voor u het contact via mail, telefoon of sociale media. Op deze manier bent u als organisatie altijd goed bereikbaar en kunnen wij doelgericht advies geven over eventuele verbeteringen in uw dienstverlening.

Onze medewerkers zijn goed getraind in luisteren en het ontvangen van verkoopsignalen.

Bestaande klanten kunnen wij voor u benaderen en de relatie versterken waardoor er meer vertrouwen zal ontstaan. Ook inbound, retentie en upsell behoren tot ons takenpakket en daarmee tot uw mogelijkheden.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid in ons werk, en dat zowel naar onze opdrachtgever als naar de klanten die wij benaderen. Ook in de haalbaarheid en doelstellingen zijn wij transparant, Zo weet u welke resultaten u mag en kunt verwachten.

Hebben we een klik?

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Referenties Contact

2005

Start

2007

IMA Succes: Face to Face Marketing

2012

Start IMA Contactcenter in Konya

2014

Start IMA Contactcenter in Eskişehir

2015

20 Adviseurs

2016

40 Adviseurs + 10 Partners in dienst

2016

Re-branding: iMA Contact

2017

Nieuw kantoor Konya

2018

Konya Hoofdkantoor metamorfose

2020

+100 Agents, 8 Locaties

+100

Adviseurs

+100%

Positieve energie

5

Talen

8

Vestigingen