Referenties

Door de jaren heen hebben we een breed scala aan cliënten bediend, van kleine ondernemingen tot aan grote internationale bedrijven. Door onze toewijding aan het opbouwen van sterke, langdurige relaties en het leveren van hoogwaardige diensten, kunnen we ons onderscheiden in de complexe en snel veranderende marktomgeving van vandaag.

Onze betrouwbaarheid als partner is gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en expertise, waarmee we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten op de specifieke behoeften van onze diverse cliënten.

Door jouw huidige klantenservice aan ons over te dragen, bieden wij jouw klanten uitzonderlijke ervaringen die hun loyaliteit zullen versterken. Onze medewerkers worden getraind volgens jouw instructies en zijn bekwaam in de nieuwste klantcontact technieken en systemen. Door onze samenwerking wordt jouw klantenservice naar een hoger niveau getild, terwijl jij je volledig kunt focussen op de interne taken van je bedrijf.

iMA Contact - Let's Grow Together
Let’s Grow Together!

Een greep van onze gewaardeerde partners

Eneco België

Eneco België is een waardevolle samenwerkingspartner van ons waar wij diverse diensten voor leveren, waaronder inbound-, outbound-services en agendaplanning.

"Eneco werkt sinds een aantal jaar samen met iMA Promo, die een gevestigde waarde is, in de facilitaire contactcenter markt in Turkije.

Vanaf het begin van de samenwerking, heeft iMA Promo zich geprofileerd als zeer flexibele partner die zich door alle bochten wringt om te voldoen aan de noden van Eneco. Zowel het supportteam als de call agents dragen de waarden van Eneco hoog in het vandaal, streven ze naar de hoogste kwaliteit, zonder het doel uit het oog te verliezen.

iMA Promo levert voor Eneco niet alleen salesactiviteiten (Outbound & Inbound & Mail), daarnaast hebben ze als een volwaardige pilaar, onze customer care afdeling ondersteund.

Kort gezegd; iMA Promo is een partner van "geen woorden, maar daden"!

Blij dat ze onze partner zijn! "

Hayat Lghazouani - Partner Account Manager

iMA Promo

iMA Promo is onderdeel van iMA Contact. iMA Promo onderscheidt zich binnen de dynamische wereld van contactcenterdiensten. We zijn gepassioneerd om de klantenservice- en telemarketingactiviteiten van organisaties te versterken die een gezond relatie met hun klanten onderhouden.

Bij iMA Promo ligt onze focus op het leveren van hoogwaardige klantenservice met een toewijding aan zowel inbound als outbound communicatie. Ons doel is om een naadloze ervaring te bieden, waarbij we de behoeften van de klant begrijpen en actief inspelen op hun verwachtingen. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om de klantbinding van onze partners te optimaliseren, terwijl we waarde toevoegen aan hun bedrijfsactiviteiten.

Essent België (Luminus)

Voor Essent België, later Luminus, hebben we een langdurig samenwerking mee gehad waar we effecitef Inbound, Outbound en Agendaplanning werkzaamheden voor hebben uitgevoerd.

"Vlotte mensen met een hart & ziel voor het vak. Een samenwerking is geen éénrichtingsverkeer, met iMA Contact wordt een samenwerking een waardevol en duurzaam partnership. De perfecte oplossing voor outsourced sales activiteiten, met hoge kwaliteit."

Stijn Colmonts - Channel Manager Essent BE

Sold + Pepper Contactcenter

Samen met Sold + Pepper Contactcenter verzorgen we het klantenservice van een aantal toonaangevende organisaties. We geven hier ondersteuning bij inbound en outbound klantenservice.

"Wij werken al een aantal jaren samen met iMA Contact. Voor ons is iMA Contact een betrouwbare en betrokken business partner. Constructief, kritisch gaan we met elkaar om en zo houden we elkaar scherp. De agents van iMA Contact ervaren wij als goed, integer, enthousiast en ervaren. Bij alle projecten die wij plaatsen bij iMA Contact trekken we zeer nauw met elkaar op, gezamenlijk werken we aan een goede start van campagnes en het continu verbeteren van kwaliteit en performance gedurende de looptijd van deze campagnes. Ondanks de afstand is het steeds weer een mooi teamresultaat dat we samen neerzetten."

Sold + Pepper Contactcenter BV

Klaar om je klantrelaties te optimaliseren?

Get in Touch

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Maak direct een afspraak