Referenties

Met 15 jaar ervaring in Marketing en Sales hebben wij een gevarieerd klantenbestand kunnen opbouwen met succesvolle opdrachten voor gerenommeerde organisaties. Wij zijn internationaal actief en hebben opdrachten uitgevoerd voor middelgroot organisaties tot multinationals. Een duurzaam langdurig samenwerking, daar gaan we voor. Alle telefonie lasten nemen wij over zodat jij alle aandacht kan vestigen op de kernactiveiten van je organisatie.

Onze agents sprekende vloeiend: Nederlands, Frans, Duits, Engels en Turks.

Let's Grow togehter! - iMA Contact #YourToneOfVoice

iMA Contact - Let's Grow Together

Een greep van onze gewaardeerde partners

Essent België

"Vlotte mensen met een hart & ziel voor het vak. Een samenwerking is geen éénrichtingsverkeer, met iMA Contact wordt een samenwerking een waardevol en duurzaam partnership. De perfecte oplossing voor outsourced sales activiteiten, met hoge kwaliteit."
Stijn Colmonts
Channel Manager Essent BE

Sold + Pepper Contactcenter

Samen met Sold + Pepper Contactcenter verzorgen we het klantcontact van een aantal toonaangevende organisaties.

"Wij werken al een aantal jaren samen met iMA Contact. Voor ons is iMA Contact een betrouwbare en betrokken business partner. Constructief, kritisch gaan we met elkaar om en zo houden we elkaar scherp. De agents van iMA Contact ervaren wij als goed, integer, enthousiast en ervaren. Bij alle projecten die wij plaatsen bij iMA Contact trekken we zeer nauw met elkaar op, gezamenlijk werken we aan een goede start van campagnes en het continu verbeteren van kwaliteit en performance gedurende de looptijd van deze campagnes. Ondanks de afstand is het steeds weer een mooi teamresultaat dat we samen neerzetten."

Sale4All

Wij voegen Nederland toe aan ons werkgebied door een samenwerking aan te gaan met Sale4All. Samen hebben we de krachten gebundeld en vergroten we onze kennis en activiteiten op het gebied van marketing & sales.

Sale4All is actief op het gebied van zakelijke en particuliere producten, energie (stroom, gas en zonnepanelen), afspraakplanning/relatiebeheer en verduurzamen van woningen. Sale4All heeft vestigingen in; Apeldoorn, Hengelo, Deventer, Breda, Zwolle en Zutphen.

iMA Promo

Sinds de liberalisering van de energiemarkt is de concurrentie tussen energieleveranciers sterk toegenomen. Wegens deze gezonde concurrentie is er voor de consument veel voordeel uit te halen. Echter zijn veel consumenten hier niet van op de hoogte en blijven vaak jarenlang klant bij één leverancier. Nieuwe klanten krijgen welkomstbonussen, kortingen en cadeaus, waar trouwe klanten op het hogere tarief blijven. Het klinkt raar, maar je wordt beboet aan je loyaliteit.

iMA Promo biedt voor consumenten ondersteuning aan bij het overstappen naar een ander leverancier waarbij er flink bespaart kan worden op de kosten. Het overstappen voor de consumenten is helemaal gratis. Voor elk overstap krijgt iMA Promo een klein vergoeding van de leverancier.

Hebben we een klik?

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Diensten Contact

+100

Adviseurs

+100%

Positieve energie

5

Talen

8

Vestigingen