Referenties

Door de jaren heen hebben we een breed scala aan cliënten bediend, van kleine ondernemingen tot aan grote internationale bedrijven. Door onze toewijding aan het opbouwen van sterke, langdurige relaties en het leveren van hoogwaardige diensten, kunnen we ons onderscheiden in de complexe en snel veranderende marktomgeving van vandaag.

Onze betrouwbaarheid als partner is gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en expertise, waarmee we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten op de specifieke behoeften van onze diverse cliënten.

Door jouw huidige klantenservice aan ons over te dragen, bieden wij jouw klanten uitzonderlijke ervaringen die hun loyaliteit zullen versterken. Onze medewerkers worden getraind volgens jouw instructies en zijn bekwaam in de nieuwste klantcontact technieken en systemen. Door onze samenwerking wordt jouw klantenservice naar een hoger niveau getild, terwijl jij je volledig kunt focussen op de interne taken van je bedrijf.

iMA Contact - Let's Grow Together
Let’s Grow Together!

Een greep van onze gewaardeerde partners

Essent België (Luminus)

Voor Essent België, later Luminus, hebben we een langdurig samenwerking mee gehad waar we effecitef Inbound, Outbound en Agendaplanning werkzaamheden voor hebben uitgevoerd.

"Vlotte mensen met een hart & ziel voor het vak. Een samenwerking is geen éénrichtingsverkeer, met iMA Contact wordt een samenwerking een waardevol en duurzaam partnership. De perfecte oplossing voor outsourced sales activiteiten, met hoge kwaliteit."

Stijn Colmonts - Channel Manager Essent BE

Sold + Pepper Contactcenter

Samen met Sold + Pepper Contactcenter verzorgen we het klantenservice van een aantal toonaangevende organisaties. We geven hier ondersteuning bij inbound en outbound klantenservice.

"Wij werken al een aantal jaren samen met iMA Contact. Voor ons is iMA Contact een betrouwbare en betrokken business partner. Constructief, kritisch gaan we met elkaar om en zo houden we elkaar scherp. De agents van iMA Contact ervaren wij als goed, integer, enthousiast en ervaren. Bij alle projecten die wij plaatsen bij iMA Contact trekken we zeer nauw met elkaar op, gezamenlijk werken we aan een goede start van campagnes en het continu verbeteren van kwaliteit en performance gedurende de looptijd van deze campagnes. Ondanks de afstand is het steeds weer een mooi teamresultaat dat we samen neerzetten."

Sold + Pepper Contactcenter BV

iMA Promo

Sinds de liberalisering van de energiemarkt is de concurrentie tussen energieleveranciers sterk toegenomen. Wegens deze gezonde concurrentie is er voor de consument veel voordeel uit te halen. Echter zijn veel consumenten hier niet van op de hoogte en blijven vaak jarenlang klant bij één leverancier. Nieuwe klanten krijgen welkomstbonussen, kortingen en cadeaus, waar trouwe klanten op het hogere tarief blijven. Het klinkt raar, maar je wordt beboet aan je loyaliteit.

iMA Promo biedt voor consumenten ondersteuning aan bij het overstappen naar een ander energieleverancier waarbij er flink bespaart kan worden op de kosten. Het overstappen voor de consumenten is helemaal gratis. Voor elk overstap krijgt iMA Promo een klein vergoeding van de leverancier.

GoAds Marketing

Voor GoAds Marketing hebben wij een B2B Agendaplanning campagne opgezet om de agenda's van de accountmanagers te vullen met hoog converterende afspraken.

"Wij vonden het geweldig om samen met iMA Contact te werken. Dankzij de hoogwaardige afspraken die zij hebben gepland, werden de agenda’s van onze accountmanagers effectief ingevuld en konden we ons klantenbestand uitbreiden. We zijn erg tevreden met de inzet en professionaliteit van het iMA Contact-team en bevelen het aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve afspraken. "

GoAds Marketing

Klaar om je klantrelaties te optimaliseren?

Get in Touch

Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk of online gesprek

Maak direct een afspraak